Praktische informatie

De Naoberdagen zijn op 28 en 29 september 2019.
Op beide dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur.
Met uw entreekaart heeft u tevens toegang tot het museumterrein van Erve Kots.

Parkeren is gratis. En komt u met openbaar vervoer, dan zorgen wij voor een pendeldienst van en naar het station.

Locatie Erve Kots

In Lievelde, verscholen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap, ligt Openluchtmuseum en Herberg Erve Kots. Met fraaie Saksische gebouwen als het Los Hoes, de Schoppe en de oude boerderij ‘Kots’. En er is een heuse ambachtsstraat aanwezig op het terrein, die tijdens de Naoberdagen in bedrijf zal zijn. Mooi om te zien hoe het er vroeger aan toe ging! Tijdens de Naoberdagen is er ook aandacht voor nieuwe, modernere varianten. En uiteraard is ook aan de kinderen gedacht: speciaal voor hen worden leuke activiteiten georganiseerd.

Huisgebrouwen bier
Vanaf het terras bij de Herberg hebben de bezoekers een weids uitzicht over het terrein, het muziekpodium en het fraai ingerichte Naoberplein. Deelnemende exposanten krijgen hier een passende plek, ingedeeld per themacategorie. Ook zal de bierbrouwerij - inclusief nieuwe aanbouw - in bedrijf zijn. Eigenaar en bierbrouwer Ben Weenink vertelt met veel passie, plezier en Achterhoekse gastvrijheid over de diverse soorten huisgebrouwen bieren. Uiteraard kan er ook geproefd worden!

VERVOER

Eigen vervoer:
Komt u met de auto? U kunt GRATIS parkeren in het tegenover gelegen parkeerterrein. Uiteraard helpen onze medewerkers u op weg!
Voor de exacte locatie zie Google Maps

Openbaar Vervoer:
Lievelde is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zo beschikt Lievelde over een trein- en busstation, ieder half uur vertrekken en komen er treinen van dit station. Het station is vernoemd naar de twee omliggende dorpen Lichtenvoorde-Groenlo.
Hieronder vindt u twee links om gemakkelijk het station in Lievelde te bereiken.
9292ov
NS
Vanaf het station is het zo'n 15 minuten lopen (1,3 km) naar Erve Kots. Maar Naober zorgt uiteraard voor een pendeldienst om u van en naar het station te brengen!

Adres

Erve Kots
Eimersweg 4, 7137 HG Lievelde

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben wij voor u verzameld in een handig overzicht. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze medewerkers via info@naober.nl of 0314-668498!

TOEGANGSKAARTEN

Wat is de prijs van een entreekaart voor de Naoberdagen?
De toegangsprijzen zijn voor volwassenen € 12,50 per persoon.
In de voorverkoop is de toegangsprijs voor abonnees slechts € 7,50 (voor niet-abonnees € 10,-). Bestel HIER NU alvast kaarten.
Aan de kassa geldt een prijs van € 10,- (voor niet-abonnees € 12,50)
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. 
Nog geen abonnee? Maak dan gebruik van de speciale aanbieding en ontvang een jaar lag Naober Magazine mét een entreekaart voor de Naoberdagen.

Uw entreekaart is geldig voor de Naoberdagen én geeft toegang tot het museumterrein van Erve Kots (t.w.v. € 3,50). 

Kaarten bestellen en per post laten bezorgen
Heeft u geen printer of mailadres? Dan kunt u ook kaarten bestellen via onze klantenservice.
Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur via 0314-668 498 of mail via adressen@naober.nl.
De handling- en verzendkosten voor het per post toesturen van entreekaarten bedragen € 3,50 per bestelling. De handling- en verzendkosten van de e-tickets nemen wij voor onze rekening. 

Activiteiten - Welke activiteiten zijn er te doen? 
Voor het programma, de workshops en de activiteiten kijk hier.
Tijdens de Naoberdagen zullen alle activiteiten duidelijk worden aangegeven zodat u niks hoeft te missen.

EHBO - Waar is de EHBO?
Op de plattegrond die u ontvangt tijdens het evenement, vindt u de EHBO post.

Eten - Mag ik mijn eigen etens- en drinkwaren meenemen?
Het is toegestaan je eigen etenswaren mee te nemen. Echter is het niet toegestaan om deze te nuttigen bij één van de horecagelegenheden. 

Garderobe - Waar kan ik mijn spullen kwijt?
U kunt gebruik maken van de garderobe bij Erve Kots. Laat uw tassen of trolley niet onbeheerd staan. Naober en Erve Kots zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen. 

Gevonden voorwerpen
Tijdens de Naoberdagen kunt u terecht bij de infobalie bij de hoofdingang voor gevonden of verloren voorwerpen. Na het evenement proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Gevonden en verloren voorwerpen kunnen aangegeven worden via info@naober.nl

Honden - Mag ik mijn hond(en) meenemen?
Honden zijn aangelijnd welkom bij de Naoberdagen. Geleidehonden voor visueel, auditief en motorisch gehandicapten zijn toegestaan in het museumpark én, in tegenstelling tot andere viervoeters, in de horecalocaties, historische gebouwen en tentoonstellingsruimten. 

Invalide - Ik ben invalide, mag er een begeleider mee?
Ja dat mag, op vertoon van uw invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. De begeleider heeft wel een kaartje nodig, dat op vertoon van de invalidenkaart gratis verkrijgbaar is bij de kassa. Voor uzelf moet u uiteraard gewoon een entreekaart kopen.

Kinderen - Wat is er voor kinderen te doen?
Gedurende beide dagen worden de hele dag door diverse kinderactiviteiten georganiseerd. U hoeft uw kinderen hier niet voor op te geven. De activiteiten zijn gratis toegankelijk (tenzij anders vermeld). Gezien de begeleiding geldt wel, vol = vol

Openingstijden
De Naoberdagen zijn op beide dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur. 

Pinautomaat
Er is in of bij Erve Kots geen mogelijkheid om contant geld te pinnen! Neem dus voldoende contant geld mee. Entreekaarten kunnen wel met pin worden betaald en een aantal exposanten zullen een mobiele pin hebben.

Printer - Ik heb geen printer; kan ik dan wel een e-ticket bestellen?
Nee, de uitgeprinte tickets worden gescand bij de entree van het museum. Neem het ticket dus uitgeprint mee naar de Naoberdagen. Zonder geprint ticket wordt er geen toegang gegeven. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een entreeticket toesturen, neemt u hiervoor contact op met onze medewerkers.

Product - Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?
U kunt contact opnemen met de standhouder, u heeft immers met hem of haar de koop gesloten.

Sponsoren

De Naoberdagen worden mede mogelijk gemaakt door:

 

RegiobankGemeente Oost GelreVolvo Harrie Arendsen