Exposanten

Op de speciale themapleinen tonen kwaliteitsbedrijven uit Gelderland, Overijssel en Drenthe in een sfeervolle ambiance hun prachtige hebbedingen, heerlijke streekproducten en moderne ambachten. Ook op het gebied van tuin, natuur, cultuur en vrijetijdsbesteding is er van alles te beleven.

Kijk hieronder de verschillende tabbladen welke exposanten er te vinden zijn tijdedns de Naoberdagen.

Ook exposant worden? Meer info via info@naober.nl t.a.v. Mark Oude Luttikhuis

Kijk hier wat er op de diverse themapleinen te beleven is.

 

De Timp

De Timp - Heerlijk & eerlijk

Ruurloseweg 4B, 7136 MD Zieuwent

De Timp is een organisatie welke gespecialiseerd is in food catering tijdens evenementen. Vanuit een bijzondere dubbeldekker serveren zij de bioburger en een broodje stoof uit de streek. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van het heerlijke ijs van Alie & Co. 

Bekijk de website

Bakken met Niels

Bakken met Niels - Heerlijk & eerlijk

Goudplevierstraat 225, 8043 JL Zwolle

Na ruim tien jaar als accountmanager in de wereld van bak – en streekproducten gewerkt te hebben besloot Niels “zijn carrière als werknemer” aan de wilgen te hangen en werd in januari 2012 zelfstandig ondernemer. Tijdens de periode bij de Landwinkel – coöperatie bezocht Niels met veel plezier diverse opendagen, zoals appelpluk - dagen en proeverijen tijdens de Week van de Smaak. Hij stond versteld: zo veel publiek. Ter plekke kreeg hij een sublieme ingeving: mooie producten bakken op evenementen en op de winkelvloer bij o.a. Landwinkels en thuisbakkers inspireren om ook zelf aan de slag te gaan. Samen genieten van verse producten.

Bekijk de website

Dinkelstroom

Dinkelstroom - Heerlijk & eerlijk

Veldweg 2, 7591 NT Denekamp

Ambachtelijke visrokerij, welke zich met een grote sfeervolle eigen stand met visnetten en mooie truck presenteert. Volle beleving en heerlijk genieten van diverse soorten vis. 

Bekijk de website

Gebakhuus

Gebakhuus - Heerlijk & eerlijk

In het Gebakhuus gelegen aan de Peppeldijk 1a in de Kring van Dorth kunt u op reservering genieten van een heerlijke High Tea. Als het mooi weer is, kunt er voor kiezen de High Tea te nuttigen op het terras met landelijk uitzicht of in het gezellige ingerichte Gebakhuus.
Graag willen zij die gezelligheid voortzetten op de Naoberdagen en kijken wij hier enorm naar uit! 

Bekijk de website

Brandhof Bijzonder Brood

Brandhof Bijzonder Brood - Heerlijk & eerlijk

Met een mobiele houtgestookte oven bakt Brandhof Bijzonder Brood het lekkerste verse brood voor u op een ambachtelijke manier, net als vroeger. De heerlijke geur van versgebakken brood uit houtgestookte ovens en de uitstraling van hun kraam maken het kopen van één van hun broden tot een ware beleving!

Bekijk de website

Veluwse Streekproducten

Veluwse Streekproducten - Heerlijk & eerlijk

De heerlijke, authentieke en rijke smaak van onze Veluwse streekproducten vindt zijn oorsprong in de uitgestrekte bos- en heidegebieden waar je de dieren in alle rust ziet grazen en de planten nog niet worden gestoord in hun groei. Daar ademt nog de sfeer van aandacht, duurzaamheid en kwaliteit.
U vindt dat ook terug in onze producten: ze zijn lekkerder, groener en mooier. En vooral éérlijker. Daar zijn we trots op!
Ook zin gekregen in onze smakelijke streekproducten? Kom da naar de Naoberdagen!

Bekijk de website

Crafond

Crafond - Heerlijk & eerlijk

Met Crafond kiest u voor de exclusiviteit en van handgevormde kwaliteit; 
ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met hoogwaardige technologie. Speciaal voor die mensen die bewust kiezen en bewust koken: smaakvol 
en met gebruikmaking van de beste producten en materialen. Voor gezond en smaakvol koken met minder gebruik van boter en olie, zout en water. Al vele jaren in Frankrijk, Italië en Spanje hét merk voor exclusief koken. Crafond pannen zijn vervaardigd van hoogwaardig, gegoten aluminium en afgewerkt met een duurzame drievoudige keramische binnenzijde. 

Bekijk de website

De Kookmuts

De Kookmuts - Heerlijk & eerlijk

Ik ben Els ter Burg, en woon met m’n man Hans op de grens van de Haart en Miste, midden tussen Aalten en Winterswijk.
Koken en bakken zijn grote hobby’s van me en ik was vaak met m’n kinderen en later oppaskinderen in de keuken te vinden. Lekker koekjes bakken, toetjes maken, iedereen vindt dat altijd leuk om te doen. Vandaar dat het idee om dit iets professioneler aan te pakken al gauw geboren was. En dan de naam: De Kookmuts.

kinderactiviteiten | workshops | kookfeestjes | kookles
En daarnaast verkopen we ook onze eigen natuurlijke bakmixen!

Bekijk de website

Betula Kruiden

Betula Kruiden - Heerlijk & eerlijk

Voor veel voorkomende ongemakken zoals wondjes, insectenbeten, blauwe plekken of kloven, maak ik handige en werkzame producten op basis van heilzame planten uit eigen tuin. Kruidenmiddelen gebaseerd op eeuwenoude traditie.

Alle producten van Betula Kruiden zijn van de grond tot in het potje zelf gemaakt!

Meer weten? kom een cursus of doe-les volgen!

Bekijk de website

Alie & Ko IJs

Alie & Ko IJs - Heerlijk & eerlijk

Alie & Ko: echt Achterhoeks ijs waar je een goed gevoel van krijgt!

De Timp Evenementenservice uit Zieuwent en IJsboerderij De Steenoven uit Hummelo slaan vanaf dit voorjaar de handen ineen. Met Alie & Ko brengen zij een nieuw merk op de markt: eerlijk Achterhoeks ijs voor evenementen door heel Nederland. Alie & Ko staat niet alleen voor een unieke Achterhoekse samenwerking, maar vooral ook voor een ijsje dat zo dicht mogelijk bij de natuur blijft. Dat zie je terug in de werkwijze: “Ronald maakt op een zo natuurlijk mogelijke wijze ijs van de melk van Achterhoekse koeien, die zoveel mogelijk in de wei lopen. 

www.alieenko.nl.

KooZaa

KooZaa - Heerlijk & eerlijk

Koolzaadolie, pure Welness gevoed door het voorjaar.
Prachtige bloeiende koolzaadvelden kenmerken het voorjaar van Nederland. De hele omgeving kleurt goudgeel en ruikt heerlijk naar koolzaadbloesem. Deze heerlijke geur staat, samen met de pure olie gewonnen uit koolzaad, aan de basis van de KOOZAA verzorgingslijn. 

De kracht van koolzaadolie voor uw huid
Een goede dagelijkse verzorging is belangrijk voor een mooie en gezonde huid. Koolzaad bevat van nature een hoge concentratie vitamine A en E en waardevolle antioxidanten, die de huid beschermen en op natuurlijke wijze verzorgt.

De olie is niet geraffineerd, de kernen worden geschild en geperst, waarna er een goudgele olie wordt gewonnen. Door dit procedé worden de goede basiseigenschappen en de aroma's optimaal behouden en ontstaat er een hoogwaardige koolzaadolie die basis vormt voor de verzorgingsproducten van KOOZAA.

Meer informatie: KooZaa

Van Gisteren Drankmakers

Van Gisteren Drankmakers - Heerlijk & eerlijk

De toekomst van Lekkere drankjes komt Van Gisteren... Echte Achterhoekse appelcider en appelsap.

Harrie Arendsen

Harrie Arendsen - Er-op-uit

De Vente 1,  Ruurlo | Transportweg 23, Doetinchem | Celsiusstraat 7, Zevenaar | Steenzoutweg 10, Hengelo (ov) | Twentepoort West 9, Almelo 

Aandacht voor de mens, kwaliteit en milieu staat in ons familiebedrijf al meer dan 45 jaar hoog op de agenda. Harrie Arendsen is vaak uitgeroepen tot de beste Volvo-dealer van Nederland! Harrie Arendsen is tevens sponsor van de Naoberdagen.

Bekijk de website

Camping Slotboom

Camping Slotboom - Er-op-uit

Haartseweg 23, 7121 KZ Aalten

De mini-camping ligt op een afgescheiden deel bij de boerderij. Het terrein bestaat uit grasland, omgeven en beschut door houtwallen en struikgewassen. Vanaf de openbare weg (Haartseweg) rijdt u over een mooie door eiken gesierde oprijlaan naar de boerderij. Uw blik valt dan direct op de prachtige tuin. Veel groen, bomen, struiken etc. Kort voor de boerderij kunt u links een pad in en komt u op het kampeerterrein.

Bekijk de website

Fietsgigant

Fietsgigant - Er-op-uit

Hét Experience Center, Geesterenseweg 22, 7671 PB Vriezenveen

Tegenwoordig kunt u uw fiets op internet uitzoeken, bestellen en thuis ontvangen.
Dit is bij ons ook mogelijk. Maar twijfelt u tussen een paar modellen? Dan kunt u in ons Experience Center uw fiets naar keuze uitproberen. U kunt onder het genot van een kop koffie rustig alle fietsen in u opnemen en natuurlijk elke fiets gaan beleven door er een eind mee te gaan fietsen. Bij Fietsgigant vinden wij het belangrijk dat u een goed gevoel hebt bij uw E-bike en nemen daarvoor ook graag de tijd. Hebt u eenmaal een keuze gemaakt en is uw oog gevallen op 1 van onze E-bikes? Dan zorgen wij dat uw fiets compleet afgemonteerd bij u thuis wordt bezorgd.

Meer informatie: http://www.fietsgigant.com/

ABS Carexpert

ABS Carexpert - Er-op-uit

Verlengde Oosterdiep Oostzijde 71, Barger Compascuum

U kunt bij ons terecht voor verkoop en onderhoud van alle merken personen auto’s, bedrijfswagens, campers, caravans, aanhangwagens en elektrische en benzine scooters van onder andere het merk Emco en Nimoto (en voor onderhoud en reparatie ook Novox en eeeeFun). Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op gebied van financiering, verzekeringen, wagenparkbeheer, lease en mobiliteit service.

Voor meer informatie CarXpert ABS

Mongo

Mongo - Hebbedingen

Aalsvoort 2, 7241 MA Lochem

MGO Leisure Wear is nog een écht Nederlands familiebedrijf en hét Casual Outdoor merk dat past bij mensen die houden van kwaliteit en zich verbonden voelen met de natuur en het buitenleven.

Bekijk de website

Schaap & Co

Schaap & Co - Hebbedingen

Schaap & Co houden van heerlijke zachte schapenvachten: lekker comfortabel voor mens en dier en een aanwinst voor je interieur. Of dat nu binnen of buiten is. Schaap & co levert schapenvachten van formaat, in verschillende natuurlijke kleuren.
Daar zijn ze mee gestart als hobby en inmiddels is het assortiment uitgebreid met kleden, voor op de bank of voor de bank, kussens in verschillende formaten en heerlijk warme pantoffels en wanten.

Bekijk de website

Landhuis Living

Landhuis Living - Hebbedingen

D.J. Bunschotenstraat 14, 7471 CZ Goor

Landhuisliving gevestigd in het historische hart van de Twentsche Stoombleekerij met de authentieke elementen van weleer, gespecialiseerd in woon- en lifestyle Een sfeervolle woonwinkel met een diversiteit aan originele basic landelijke woonaccessoires, meubelen, ambachtelijke streekproducten (streekpakket.nl) en verzorgings- en fashionartikelen van bekende leuk & stoere merken.

Bekijk de website

Kekkedinge

Kekkedinge - Hebbedingen

Haareweg 83A, 7009 EB Doetinchem

Opgegroeid met een passie voor wonen en woonaccessoires is Marina Ebbers in 2013 begonnen met 'Kekkedingen: een winkel op wielen'. Met de keet vol prachtige en stoere woonspullen trekt Kekkedingen langs fairs en markten. Daarnaast hebben zij ook een webshop en sinds 2016 een winkel waar alle woonitems mooi tot hun recht komen. 

Bekijk de website

Hippers

Hippers - Hebbedingen

Bij Hippers.nl kun je de meest hippe,en originele heuptasjes vinden en bestellen! De originele Hippers kenmerken zich door de unieke manier van bevestigen: dankzij de sterke haken, kun je de Hipper eenvoudig vasthaken aan iedere broek, of kledingstuk waar maar riemlussen aan zitten! Op deze manier heb je altijd je geld, sleutels, pasjes, sigaretten, mobieltje etc. bij de hand, zonder dat deze 'uit je broekzak puilen'! De Hipper draag je waar je ook gaat. Omdat hij zo soepel op je heup valt, hangt hij nooit in de weg...

Kijk op de website

De Geur van Nostalgie

De Geur van Nostalgie - Hebbedingen

De Geur van Nostalgie ontwerpt nostalgische en romantische geurzakjes met een persoonlijke tekst. In de zakjes zitten geurkorrels die door en door gedrenkt zijn in olie zodat de geur veel langer blijft hangen, minimaal 3 maanden. Tevens zijn er zakjes in opdracht te maken, denk hierbij aan bedankjes of eigen foto's.

Bekijk de website

Naaistudio Gaanderen

Naaistudio Gaanderen - Hebbedingen

Frans Bultstraat 5, 7011 BA Gaanderen

Janita heeft het altijd leuk gevonden om kleding te maken en geeft daarnaast ook naailessen. Met o.a. leuke theemutsen om uw thee lang warm te houden, creatieve broodmutsen en handige pannenmutsen is ze te vinden op het Hebbedingen-plein! 

Bekijk de website

 

Rita's Warmtezak

Rita's Warmtezak - Hebbedingen

Sinds december 1995 maakt Rita al warmtezakken. Heerlijk voor in de winter, om in de nek te leggen of om de voeten warm te houden in bed. De warmtezakken zijn in verschillende patronen en maten verkrijgbaar. De zakken zijn gevuld met tarwe en zijn gemakkelijk op te warmen in de magnetron. Benieuwd? Kom dan kijken naar Rita's Warmtezakken op de Naoberdagen! 

Bekijk de website

Knooidoekjes

Knooidoekjes - Hebbedingen

Knooidoekjes maakt verschillende slabbertjes, doekjes, rompertjes, shirtjes, gastendoekjes en nog veel meer. Met haar prachtig versierde en persoonlijke doekjes is Ineke te zien op het Hebbedingen-plein! 

Bekijk de website

Crea Karin

Crea Karin - Hebbedingen

Grutto 14, 8103 BG Raalte

Voor een uniek en handgemaakt sieraad voor een feestje of een speciale gelegenheid bent u bij Karin Otten aan het goede adres. Door stukken glas in de oven in een vorm samen te laten smelten komen er unieke en prachtige resultaten uit. Met de brede collectie van o.a. kettingen, ringen, oorbellen en armbanden staat ze op fairs en markten om andere mensen er ook blij mee te maken. 

Bekijk de website

 

Kleine Kadoshop

Kleine Kadoshop - Hebbedingen

Kleine Kadoshop voor woon- en tuindecoraties.

Klik hier voor meer info

Rick Goud en Zilver en meer

Rick Goud en Zilver en meer - Hebbedingen

Ik ontwerp sieraden op maat, deze worden door mij met de hand op een ambachtelijke manier vervaardigd. Naast sieraden worden door mij ook grotere voorwerpen gemaakt. Deze worden door middel van hameren vervaardigd.
Bent u op zoek naar iets speciaals, dan bent u hier aan het goede adres.  Voor u maak ik de mooiste sieraden. Een ontwerp speciaal voor u.
https://rick-goud-zilver-en-meer.jimdosite.com/

Uniek Ladies

Uniek Ladies - Hebbedingen

Ik ben Marina, het gezicht achter Uniek Ladies. Onze webshop heeft altijd de nieuwste items en trends op voorraad. Ik probeer altijd weer vernieuwende items op het gebied van mode en lifestyle toe te voegen. Via mijn Facebookpagina informeren ik je over de nieuwste items. Ben je nieuwsgierig naar al dat moois? Like mijn Facebookpagina of volg mij op Instagram.

Uniek Ladies | Contactpersoon: Marina Etten | www.uniekladies.nl     

Trend en Decoratie

Trend en Decoratie - Hebbedingen

Rieten manden, picknickmanden, drijfhout, vachten, teak en nog veel meer.

http://www.trendendecoratie.nl/

 

Kieveen

Kieveen - Hebbedingen

Hoofdweg 92, 7371 AK, Loenen (Gld)

In de oude coöperatie in het pittoreske Loenen is Kieveen gevestigd. Bij ons kan je van alles vinden. Meubelen, verlichting, woonaccessoires, vloerkleden, kleding,koffie en John's Brocante. De perfecte locatie voor een dagje life-style shoppen.

Op onze pagina is van alles te vinden over lifestyle. De evenementen die we organiseren, tips en tricks om je interieur mee op te leuken. Ook laten we regelmatig producten zien die we nieuw hebben binnen gekregen. Kijk op www.kieveen.nl voor actuele openingstijden.
 

Celina Mode

Celina Mode - Hebbedingen

Mooie betaalbare damesmode. Celina Mode staat met de nieuwste collectie op de Naoberdagen.

Vetweide

Vetweide - Hebbedingen

De Vetweide Houtbewerking, meer dan alleen hout...
Op De Vetweide worden ondermeer houten puzzelnamen, kapstokjes met naam, krukjes met naam en andere figuurzaagmodellen gemaakt. Het aantal puzzelkrukjes met naam is intussen de 1500 gepasseerd. Ze gaan de hele wereld over! 
Meer informatie: Vetweide

De Postkamer bloembinderij

De Postkamer bloembinderij - Hebbedingen

Bloembinderij De Postkamer is een geheel eigentijdse bloemenzaak aan de Grotestraat 22 in Markelo. Wij hebben een ruime keuze aan boeketten, bloemen en sfeerartikelen. U bent van harte welkom in onze prachtige winkel!

Klik hier voor de website van Bloembinderij De Postkamer

Martijn Grevers

Martijn Grevers - Hebbedingen

Het vogelnestkastje, speciaal ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op de ronde vorm van de boom. Dit heeft als groot voordeel dat de bevestiging veel stabieler is als bij het traditionele, vaak vierkante nestkastje.
Daarnaast is het uniek van vormgeving en heeft een inventief schoonmaak- en inspectieluikje, bij mijn weten is dit het eerste nestkastje dat op deze wijze is ontworpen. Het nestkastje is gebouwd van hoogwaardig berkentriplex met  FSC-keur en behandeld met lijnolie, voor een lange levensduur. Het dakje, achterkant en bodem is voorzien van een watervaste bitumen dakcoating. De nestkastjes worden in beperkte oplage, in hoge kwaliteit, met vakmanschap gemaakt.

Klik hier voor de website.

De Scholte

De Scholte - Hebbedingen

Bloemenboerderij "de Scholte". Zorgboerderij maar ook worden in het achterhuis van de boerderij, “de Delle”, lessen en workshops gegeven. Dit is gelijk ook onze boerderij winkel. De sfeer van de delle past goed bij alle bloemwerk en arrangementen die we maken. Hier zijn ook allerlei kadoartikelen te koop.
Om de boerderij is een tuin van ongeveer 1ha. Deze tuin is ook een zelfpluktuin. Hierin kweken we allerlei soorten éénjarige en vaste planten voor eigen gebruik en om te drogen.

Op de Naoberdagen komt boerderij de Scholte o.a. met bloemwerken en eigengemaakte jam.

Voor de website, klik hier.

Lekker Leuk

Lekker Leuk - Hebbedingen

Weversplein 5, 7471 VS Goor

LekkerLeuk in Goor is het adres in de Hof van Twente als je op zoek bent naar heerlijke bonbons, een ambachtelijke vlaai van Limburgia en nog veel meer. Hier kun je eens gezellig bijkletsen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij. 
Bij LekkerLeuk zijn we altijd op zoek naar lekkere en leuke producten. Bij voorkeur ambachtelijk gemaakt en producten die niet overal verkrijgbaar zijn. Lekker voor thuis bij de koffie en leuk om te geven bij een feestje of verjaardag. 

Bekijk de website

Grolse wanten

Grolse wanten - Ambachten

De Grolse wanten zijn al decennia lang een beeldbepalend gezicht op straat… in Groenlo zelf, maar middels ook ver daarbuiten. Dit ingewikkelde stukje breitechniek werd in vroegere dagen overgedragen van moeder op dochter, maar dat is niet meer. Daarom is in 2005 de Sociëteit Grolse Wanten opgericht om dit authentieke breiwerk in stand te houden.

Bijenkorf vlechten

Bijenkorf vlechten - Ambachten

De imker Arjan Faber vertelt vol passie over de bij en hoe honing ontstaat... hij laat zien hoe een bijenkorf gevlochten wordt.

Kettingzaagkunst

Kettingzaagkunst - Ambachten

Demonstratie hout carving met een kettingzaag door Ingrid de Graaff.

Buitenzorg Groen

Buitenzorg Groen - Tuin en erf

Seinenweg 2, 7475 TA, Markelo

Een tuin ontwerpen, aanleggen of onderhouden kan lastig zijn. Alledrie de disciplines kennen hun eigen vakmannen, die vaak nauwelijks met elkaar in contact staan. Hierdoor kunnen tuinen hun eigen leven gaan leiden en niet altijd zo probleemloos zijn, als u graag zou willen.Bij Buitenzorg Groen doen ze dit anders, zij zorgen voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Binnenkort zijn zij te vinden op de Naoberdagen voor tuinadvies en meer!

Bekijk de website

Bloemen scharen

Bloemen scharen - Tuin en erf

Andre ten Have zal tijdens de Naoberdagen voor u klaar staan met al uw vragen over bloemen en snoeischaren. Om u een goede kwaliteit en service te geven is het assortiment bewust klein gebleven zodat alle producten voor 100% aan de klant kan voldoen. 

Bekijk de website

Lavor

Lavor - Tuin en erf

Langwerden veevoeders is meer dan 50 jaar aktief als leverancier van veevoeders en stalstrooisels voor de agrarische sector. Deze voeders worden onder de naam Lavor verkocht aan veehouderijbedrijven, kinderboederijen, manege's, kennels en particulieren. Klik hier voor de website.

Uitgeverij Hermans

Uitgeverij Hermans - Cultuur en erf

Op 1 september 2014 ging Willy Hermans van start met Uitgeverij Hermans. Hierbij heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Inmiddels rolden al meerdere uitgaven van de persen, zoals Ondertussen (Wonderlijke WK-verhalen), Ode aan de Achterhoekse Motorcross, Hugo Jaartsveld, fotograaf, De terugkeer van de boerenbruiloft, Brabantse Sprokkels en Geheime zenders in de Achterhoek.

Bekijk de website

Nostalgische poppen- en kinderwagens

Nostalgische poppen- en kinderwagens - Cultuur en erf

Voor veel moeders en oma's zijn onze kinder- en poppenwagens een feest der herkenning. De collectie kinderwagens en poppenwagens uit de jaren 1850, 1860, 1900 en de jaren 40, 50, 60 en 70 en verder nog veel meer van het eerste levensjaar van het kind.

Voor meer informatie: http://www.nostalgischekinder-enpoppenwagens.nl/