Naoberdagen - Naober neugt oe

Kom 23 en 24 september naar Lievelde, midden in de Achterhoek. Ontmoet Naober tijdens de eerste Naoberdagen. Wandel door ons blad. Proef, kijk, luister en geniet van de kracht en pracht van  het oosten. Beleef de verschillende pleinen met streekproducten, hebbedingen, ambachten in een nieuw jasje, doe ideeën op met eropuit en tuin en erf. Praat met de makers van uw favoriete plattelandsblad, hoor de muziek en zang.     

De Naoberdagen op de terreinen van Erve Kots zijn anders dan anders. Wij hebben ons best gedaan om voor u een bijzonder programma samen te stellen, met artiesten uit de regio, unieke exposanten met kwalitatief hoge producten en nog veel meer.

De kaartverkoop is gestart.  Naober heet u meer dan welkom. Maak er eventueel samen met anderen een prachtige dag van. U keert met een warm Naobergevoel huiswaarts! Dat beloven wij u!

Bestel nu kaarten!

 

Programma


Kom kuier'n door ons magazine; onze medewerkers en columnisten geven op een unieke manier inzicht in het maken van hét plattelandsmagazine van het oosten. Dit alles wordt aangevuld met originele workshops en leerzame presentaties, omlijst door muziek (o.a. Brook Duo, Marlies Claasen, Sandra Vanreys e.a.) en theater uit de streek. Ook voor de kinderen zijn er tal van leuke en stoere activiteiten. Kortom: een uniek evenement in de regio!


❯ Bekijk het programma

Praktische informatie


De Naoberdagen zijn te vinden op het terrein van Erve Kots; Eimersweg 4, 7137 HG Lievelde (www.ervekots.nl). 
Met de entreekaart voor de Naoberdagen heeft u ook toegang tot het museumterrein van Erve Kots. Parkeren is GRATIS.

De vervoersmogelijkheden en de meest gestelde vragen hebben wij voor u verzameld in een handig overzicht. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze medewerkers!


❯ Praktische informatie

Exposanten


Op de speciale themapleinen tonen kwaliteitsbedrijven uit Gelderland, Overijssel en Drenthe in een sfeervolle ambiance hun prachtige hebbedingen, heerlijke streekproducten en moderne ambachten. Ook op het gebed van tuin, natuur, cultuur en vrijetijdsbesteding is er van alles te beleven.

Interesse om als exposant deel te nemen? Neem contact op via info@naober.nl


❯ Bekijk de exposanten